thisCover Band

Reguli, secrete, coduri de tăcere, răzbunare, dorințe ascunse, mocnesc în suburbiile Bacăului, unde, o familie se ridică: clanul thisCover!
Anul 2014 este cel care ne-a adus împreună;  In prezent, suntem în formulă completă, iar ceea ce oferim este ceea ce căutați. Cu o vastă experiență în domeniul muzical, thisCover Band reprezintă un mix reușit de muzicieni profesioniști pasionați, pentru care muzica este mai mult decât un mod de exprimare: este un mod de viață!

[unex_ce_button id="content_skhice9es,column_content_r0rnkwjzw" button_text_color="#000000" button_font="semibold" button_font_size="15px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ffd300" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#ed9e00" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://thiscoverband.ro/band/editorial" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]VEZI INTERVIU[/ce_button]

Cântăm și vă încântăm! Cu ce?!

Traversăm istoria muzicii care începe în anii 1900, odată cu era Blues-ului și a Jazz-ului și trecem gălăgios de la un gen la altul: Swing, Country, R&B, Rock'n'Roll, Rock, Pop, Reggae, Fusion, Latino, Dance, Disco, Funk, Soul, repertoriul pe care îl punem la dispoziția dumneavostră îndreptându-și atenția și către muzică tradițională românească.

Uită de stres

Stresul este sentimentul de care veți uita complet din momentul în care decideți să ne alegeți. Trupa noastră vă pune la dispoziție un echipament performant și complet de sunet și lumini, tehnologii menite să transforme orice spațiu într-un cadru de poveste!

Clanul thisCover Band