Galerie de petreceri
& evenimente

Eveniment privat - Brasov

#Nunta in Bucovina - Gura Humorului

Una din cele mai frumoase povesti la care am luat parte pana in prezent! Un cadru de basm si iubire cat cuprinde! Iar asta, pentru ca adevaratele povesti de dragoste nu au final!

Concert "Ce vor barbatii?!? in Beraria cu Noroc, Bacau

Ne gandim serios sa continuam investigatiile, pana vom reusi sa aflam ce si cum! Titlul concertului de aseara, nu si-a atins in totalitate scopul! Domnii (cred ca s-au vorbit) au respectat codul de tacere caracteristic, mai ales in situatiile in care sunt in centrul atentiei, pe cand doamnele si domnisoarele au trecut cu brio testul, in seara de 8 martie, pe care am organizat-o in cinstea lor!

Concert "Gangsta Party" in Warehouse Pub, Brasov

O seara deosebita, cu si despre oameni ca stiu sa se simta bine! Noi ne-am simtit ca acasa, pentru ca distractia a atins, ca de obicei, cote maxime!

Targ de Nunti - 3, 4, 5 februarie 2017

Pentru ca ne dorim sa fim intotdeauna aproape de voi, iar ceea ce iubim sa facem, sa devina parte din fericirea voastra, am ales sa sustinem un scurt concert de prezentare, in cadrul Targului de Nunti organizat in acest an la Bacau, in perioada 3 - 5 februarie. Va multumim ca ne-ati fost alaturi!

Eveniment privat - Nunta

Si iata ca din nou, mergand la brat cu muzica si dansul, am delectat simturile a catorva zeci de invitati, care au ales sa fie alaturi de mirii nostri, in cea mai frumoasa zi din viata lor!!!

Eveniment privat

Concert "Mafia in the City"

Un concert de exceptie, condus de mafiotii clanului thisCover Band, insa datorita unui loc cu o energie aparte, care nu avea cum sa adune decat publicul perfect: Casa Veche din Roman!

Concert "20's Celebration"

Mafiotii in actiune